Speciale editie Uncharted 2: Among Thieves onthuld?

De Australische webwinkel JB Hi-Fi heeft sinds gisteren de speciale editie van Uncharted 2: Among Thieves op hun website staan. Deze steelbook-editie bevat natuurlijk het spel, maar brengt ook leuke maar karige extra's met zich mee.

• 2 exclusieve online skins
• Uncharted 2 XMB thema
• Een set exclusieve Uncharted 2 postcards
• Gouden wapens voor de multiplayer

Of dit de speciale editie is die vanaf 23 oktober ook bij ons verkrijgbaar zal zijn weten we nog niet, maar hopelijk krijgen we binnenkort duidelijkheid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?