Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Special Operation 4 gratis beschikbaar voor Ghost Recon Wildlands

Special Operation 4 is nu gratis beschikbaar voor Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Dit is de laatste grote gratis update voor de game en bevat een nieuwe PVE-modus, een nieuwe klasse en nog een paar features.

De nieuwe PVE-modus Guerrilla kun je solo of met maximaal vier Ghosts spelen. Je neemt het op tegen steeds sterkere golven van kartel- en Unidad-leden. Na elke ronde kun je wapens, vaardigheden, attachements kopen en upgraden met de verkregen loot van de vijanden. Ook wordt een nieuwe PvP-klasse, de Sapper, geïntroduceerd. Hij plaatst mijnen die het uithoudingsvermogen van vijanden vermindert en hun aanvallen vertraagd. Daarnaast worden meerdere vernieuwingen toegevoegd voor twee nieuwe PvP-maps en twee nieuwe PvP-evenementen: Arms Race en Danger Zone. Bekijk de trailer hier.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?