Special Edition voor Monkey Island 2

Tijdens de Game Developers Conference heeft LucasArts aangekondigd dat Monkey Island 2 een Special Edition krijgt voor XBLA, PSN, Steam en iPhone. Wanneer deze Special Edition uitkomt, is nog onbekend.

De Special Edition van Monkey Island 2: LeChunck's Revenge zal grafisch worden opgepoetst. Zo kun je nu ook tijdens het spelen kiezen tussen nieuwe en oude graphics stemmenwerk. Daarnaast zal Guybrush in dit deel wel rechtstreeks te besturen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?