Check al onze gamescom content hier!

Special Edition voor Kingdom Hearts: Birth by Sleep

In september zal er weer een gloednieuwe Kingdom Hearts verschijnen in Europa. Kingdom Hearts: Birth by Sleep zal namelijk op 10 september naar Europa komen en is daarmee ook gelijk de eerst Kingdom Hearts voor op de PSP.

De game zal echter niet alleen komen. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat de game een Special Edition zal krijgen. Deze Special Edition zal naast de game zelf ook nog eens twee art prints bevatten en een artwork boek van 48 pagina's lang. Een leuk extraatje dus voor de fans.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?