Check hier alle PlayStation State of Play content

Special Edition Aliens vs. Predator

Begin volgend jaar komen er weer een hoop nieuwe games uit. Ook Aliens vs. Predator zal vanaf begin volgend jaar verkrijgbaar zijn. SEGA komt echter niet zomaar met een game. Aliens vs. Predator krijgt namelijk een Special Edition, genaamd Hunter Edition.

Deze Edition zal naast de game een facehugger model, een 3D-postkaart, een embleem van Weyland-Yutani, een hardcover versie van de allereerste Aliens vs. Predator stripboek en om het af te maken vier extra multiplayer maps bevatten. Genoeg extra's dus voor de liefhebbers.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?