Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Speciaal voor diegene die niets van Metal Gear Solid snapt

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is een week geleden uitgekomen voor de PlayStation 3. Allemaal heel leuk en aardig, maar als je de vorige delen niet hebt gespeeld, zul je niet zoveel van het verhaal snappen. Daarom kwam Konami nu met een goed initiatief speciaal voor de leken in het Metal Gear Universum.

Konami heeft vanaf vandaag de Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots Database op het PlayStation Network gezet. Deze database is gratis en bevat alle informatie uit de vorige Metal Gear games. De database houdt ook rekening met spoilers. Hij ziet precies waar jij bent in Metal Gear Solid 4. Als Solid Snake over een bepaald persoon nog niets weet, staat dat dus ook niet in de database. Hoe verder je komt, des te meer informatie zal vrijgegeven worden.

Er is meer; de game heeft nu ook al extra's. Je kan een nieuw camouflagepak en een mp3'tje gratis downloaden bij de Extra's tab in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?