Check hier alle PlayStation State of Play content

Spec Ops: The Line toch niet in 2010

Gisteren kon je lezen dat 2K Games naar alle waarschijnlijkheid eind 2010 Spec Ops: The Line op de markt brengt. Vandaag blijkt dat deze aankondiging wellicht toch wat voorbarig was.

Nu is namelijk naar buiten gekomen dat men in het officiële persbericht spreekt van een release in het fiscale jaar van 2011. Omdat dit jaar start op 1 november 2010 is het niet uitgesloten dat Spec Ops alsnog komend jaar zal verschijnen. Echter komt de game dan wel terecht in zwaar weer tussen andere najaarstoppers, waardoor het niet ondenkbaar is dat men de release een paar maanden zal verschuiven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?