Spec Ops: The Line aangekondigd

Tijdens de Video Game Awards '09 zijn er heel wat games onthuld en Spec Ops: The Line is er nu ook één van. 2K Games liet verder nog weten dat de game naar alle waarschijnlijkheid eind 2010 uit zal komen.

Deze keer speelt Spec Ops zich af in Dubai. Je speelt een soldaat die, terwijl hij onder vuur wordt genomen, lastige keuzes moet maken. Hieronder zien jullie alvast de eerste trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?