Space Invaders Forever

  • Ontwikkelaar Taito Corporation
  • Eerste releasedatum 11 december 2020
  • Platformen PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Space Invaders Forever-collectie aangekondigd

Ontwikkelaar Taito Corporation heeft een nieuwe collectie aangekondigd van Space Invader-games: Space Invaders Forever. De collectie komt in december uit op verschillende platformen.

Space Invaders Forever is een ingekorte versie van Space Invaders: The Invincible Collection die eerder dit jaar uitkwam in Japan. In plaats van de elf games uit The Invincible Collection heeft Space Invaders Forever drie games. Deze games zijn: Space Invaders Extreme, Space Invaders Gigamax 4 SE en Arkanoid vs. Space Invaders. Waarom The Invincible Collection niet in het Westen uitgebracht wordt is niet bekend. De trailer van Space Invaders Forever is hieronder te bekijken.

Space Invaders Forever komt 11 december uit op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?