Soundtracks van Capcom games komen eraan

Wil je niet alleen in je favoriete game genieten van de prachtige muziek die het biedt, maar ook als je even niet aan het spelen bent? Dan heeft Capcom een mooi aanbod voor je in petto. Binnenkort kun je namelijk de soundtrack van zeven games downloaden.

De games waarom het gaat zijn Bionic Commando, Resident Evil 5, Street Fighter 4, Dead Rising: Chop Till You Drop, Dark Void, Monster Hunter Freedom Unite en Spyborgs. Wanneer de soundtracks precies te downloaden zijn is niet bekend, wel kunnen we alvast zeggen dat het allemaal gaat gebeuren via Sumthing Ditigtal.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?