Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Soundtrack Red Dead Redemption 2 binnenkort verkrijgbaar op vinyl

De gamende muziekliefhebber onder ons kan een goede plaat vast waarderen. Binnenkort verschijnt de officiële soundtrack van Red Dead Redemption 2 op vinyl.

Een game valt of staat vaak met de muziek en dat zit bij Red Dead Redemption 2 wel snor. Om de verzamelaars te bedienen wordt binnenkort een gelimiteerde oplage van de Red Dead Redemption 2 sountrack op vinyl uitgebracht. Het dertien nummers tellende album is al te beluisteren op Spotify, maar dat is natuurlijk toch minder leuk dan ze op je eigen platenspeler draaien. De muziek van de Western is geproduceerd door niemand minder dan elfvoudig Grammy Award winnaar Daniel Lanois.

Red Dead Redemption 2 Soundtrack

Mocht je zo'n plaat in je collectie willen, dan moet je er straks snel bij zijn. Het wordt namelijk in een gelimiteerde oplage uitgebracht. The Music of Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack is vanaf 20 september exclusief via Lakeshore Records verkrijgbaar. Pre-orderen kan nu al.

BRON Rockstar

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?