SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

SoulCalibur VI-spelers riskeren een ban

Als je enigszins fan bent van de serie is de kans enorm groot dat je je met enige regelmaat vergrijpt aan SoulCalibur VI en diens character creator. Toch moet je met dat laatste op je hoede zijn, zo schrijft Bandai Namco op de officiële SoulCalibur-website.

Wat krijg je als je gamers de vrije hand geeft om hun eigen personage te creëren en deze vervolgens online te gebruiken tegen andere spelers? Juist. Een chaos. Dit heeft Bandai Namco een beetje over het hoofd gezien en er werd dus volop misbruik gemaakt van deze feature. Vele SoulCalibur VI-gamers maakten genoeglijk gebruik van de mogelijkheid en creëerde personages ongepaste vechters. Bandai Namco gaat daar vanaf nu strenger op toezien en wie zich daar nu nog aan waagt riskeert dus een ban van de online modus van de game. Even oppassen met het samenstellen van je karakter dus. Wellicht had het beter gewerkt als Bandai Namco het niet zou toestaan zelf samengestelde personages niet online te kunnen gebruiken, maar daar is voorlopig nog geen sprake van.

SoulCalibur

SoulCalibur VI is uitgekomen op 19 oktober voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Onze Rudy waardeerde deze fighter met vier sterren.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?