Soul Eater naar Wii

Na het ontwikkelen van enkele delen van Final Fantasy voor de DS is Square Enix ook bezig met de ontwikkeling van Soul Eater: Monotone Princess. Deze RPG, gebaseerd op de Japanse mangaserie, komt exclusief naar de Wii en zal naar verwachting de verhaallijn van de serie volgen.

In het spel zijn de studenten van de school voor 'weapon meisters' op zoek naar 99 kwade zielen. Door de zielen te verzamelen worden je wapens en aanvallen beter. Na het vinden van de 99e ziel vind je het ultieme wapen: de 'Death Scythe'.

De exacte release datum van de Japanse versie is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend of en wanneer het spel in Europa wordt gereleased.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?