Sorcery brengt magie naar de PlayStation 3

Sorcery is een actie-RPG die gebruik maakt van de nieuwe PlayStation Move. De ontwikkelaar op het podium beweert dat een game als Sorcery alleen mogelijk is met de techniek van de PlayStation Move.

De game ziet er erg middeleeuws uit met veel magische invloeden. De tovenaar in Sorcery houdt een toverstaf vast die een-op-een meebeweegt met de PlayStation Move. Je richt met de Move en schiet met de Move. Ook het kiezen van magische spreuken wordt met de Move gedaan. Kortom; alles gaat via de Move.

Er zijn ook drankjes te vinden in Sorcery. Deze drankjes kan je bij elkaar voegen waardoor je bijvoorbeeld in een rat veranderd. Je moet even schudden met de Move en daarna is je drankje klaar. Het zal mogelijk worden meerdere vormen aan te nemen, wat zorgt voor meerdere soorten gameplay.

Spreuken vallen op allerlei manieren te gebruiken. Je kunt een muur van vuur maken die je kunt gebruiken als schild. Je kunt ook wervelwind maken van vuur. Kapotte omgevingen zijn opnieuw te repareren met je toverstaf. Ook dit maakt gebruik van unieke bewegingen met de PlayStation Move. Sorcery verschijnt in de lente van 2011.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?