Sony wilt jouw mening over PlayStation Plus

Een paar weken terug is Sony gestart met PlayStation Plus. Dit is een extra service op het PlayStation Network waarvoor je moet bètalen. Voor 50 euro per jaar krijg je gratis PlayStation Mini's, PlayStation One-klassiekers, gratis thema's en ook veel korting op games. Elke maand wordt het aanbod ververst. Er zit altijd wel iets voor jou bij.

Sony wilt nu weten welke games jij graag ziet verschijnen in de PlayStation Plus-service. Klik hier om je voorkeuren in de reacties in te vullen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?