Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sony wilt inspelen op game-industrie in India

Onlangs liet Sony Computer Entertainment weten via een persbericht dat men in India zoden aan de dijk wilt zetten met de PlayStation 3. De game-industrie in India zit namelijk nog in de lift en daarom wilt Sony erop inspelen, aldus Altindriya Bose, werkzaam bij de Sony Computer Entertainment in India.

Bose laat weten dat men van plan is de merkwaarde van PlayStation te vergroten, beginnend in de twintig grootste steden van India. Om dit tot een succes te brengen, wil men binnen iedere stad een overeenkomst aangaan met drie of vier partners.

Aan de hand van verwachte verkoopcijfers en capaciteiten, entertainment producten verkopen. Ook wil Sony evenementen organiseren die populair zijn onder de jongeren. Via deze evenementen wilt Sony jongeren onder de aandacht brengen met de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?