Sony wil nog meer accessoires en randapparatuur

Sony heeft in een persbericht bekendgemaakt dat ze opzoek zijn naar nieuwe partners die accessoires en randapparatuur kunnen maken voor PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation Portable. Sony wil namelijk meer accessoires en randapparatuur voor de platforms en hoopt dan ook dat veel bedrijven hieraan gaan meedoen.

Om mee te kunnen doen moeten alle geïnteresseerden zich wel eerst aanmelden via de site van Sony Computer Entertaiment voor het Official License Program. De ontwikkelaar krijgt dan alle nodige documenten om aan de slag te kunnen en als Sony vervolgens akkoord gaat krijgt het product een schitterend logo.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?