Check al onze gamescom content hier!

Sony wil meer klassieke games in PS3 bundel

Sony zit er over te denken om nog meer PlayStation 2 collecties naar de PlayStation 3 te brengen. Volgens Sony was het al een goed idee om God of War en God of War 2 in een nieuw pakket te stoppen.

De positieve reacties van het publiek hebben er dan ook voor gezorgd dat het loont om dit soort acties vaker te ondernemen, aldus Sony.

Dat wekt ook meer interesse voor Sony voor het uitbrengen van bundels die in het verleden zijn verschenen op eerdere consoles. Om welke titels het gaat is nog onduidelijk

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?