Sony werkt aan televisiekanaal

Momenteel is Sony bezig met het maken van een televisiekanaal speciaal voor de PlayStation 3. John Koller, marketing manager van Sony, maakte namelijk bekend dat ze via het PlayStation Network een televisienetwerk willen beginnen.

John Koller:

Op dit gebied kan Sony uitbreiden. Het gaat hier onder andere om beleidsprogramma's die op PlayStation Network verschijnen en die alleen door consumenten van de PlayStation kunnen worden gedownload.

In de komende maanden zal de eerste show al gaan verschijnen op het PlayStation Network. Het is echter nog onbekend of deze show ook via het Nederlandse PlayStation Network te zien zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?