Sony werkt aan LocoRoco 3

LocoRoco en LocoRoco 2 waren allebei grote successen op de PSP. Daarom werkt Sony nu aan LocoRoco: Midnight Carnival die ook op Sony's handheld zal verschijnen.

De game zal alleen digitaal verkrijgbaar zijn. Verder zijn er niet veel veranderingen. Het is klassieke LocoRoco gameplay, maar je kunt wel hoger springen. Er zijn nog geen beelden beschikbaar van LocoRoco: Midnight Carnival.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?