Sony werkt aan 3D compatibiliteit voor PS3

Begin deze maand kwam Sony met de aankondiging dat ze bezig waren met een 3D TV, en dus ook de mogelijkheid om games in 3D te kunnen spelen. De update daarvoor komt waarschijnlijk volgend jaar op de PlayStation 3, maar hoe zit het me de games die nu al te koop zijn?

Volgens Sony is met op het moment druk bezig om te kijken of al gereleasde games ook in aanmerking kunnen komen voor 3D gaming. Dit gaat dan in combinatie met een speciale 3D-bril gebeuren.

Het is echter de vraag of de PlayStation 3 wel krachtig genoeg is om 3D in games aan te kunnen. De game wordt namelijk twee keer op het scherm gerenderd om de 3D beelden te kunnen leveren, en het is de vraag of games als Uncharted 2 en andere processor-slurpers nog een keer gerenderd kunnen worden zonder kwaliteitsverlies.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?