Check al onze gamescom content hier!

Sony werkt aan 15 PSP titels

Vandaag is naar buiten gekomen dat Sony aan 15 nieuwe PSP titels werkt voor dit jaar. Deze titels stonden allemaal op een lijst van games beoordeeld door ESRB (Leeftijdsgrensbepaling), aldus Joystiq

De Entertainment Software Rating Board heeft de volgende games van Sony beoordeeld:

- Finger Connection
- Homerun Hitters
- Love Cupid, Busy
- Sweets Factory,
- Charge! Tank Squad!
- Music Quiz
- One Two Boat Racing
- Pile Up Bakery
- Pinball Duel
- Quiz Animania
- Ramen Heaven
- Sheep Defense
- Shogi
- Sweet Reversi
- Tonzurakko

Wie deze titels leest zal waarschijnlijk denken dat dit allemaal mini's zijn, maar ESRB maakte duidelijk dat mini's ook op de PlayStation 3 kunnen worden gespeeld. Maar vooralsnog staan deze titels enkel geregistreerd als PSP games.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?