Sony waarschuwt voor het risico op uitstellen PS4 en PS5 games

Sony waarschuwt dat de impact van COVID-19 groter zou kunnen zijn dan gedacht en dat de releasedata van PS4 en PS5 games uitgesteld kunnen worden.

Het coronavirus heeft veel invloed op het productieproces van Sony, waardoor de release van de PlayStation 5 ook in gevaar komt. Wel gaven ze aan dat de situatie geen enorme materiële impact gaat hebben. Games die uit zouden komen, komen nog steeds uit en dat geldt ook voor de PlayStation 5. Maar vertragingen zijn, in verband met verstoringen in de bevoorrading in Azië, niet te voorkomen, aldus Sony. Het bedrijf geeft aan dat ze 'het risico van vertraging in productieschema's voor opkomende game titels nauwkeurig in de gaten houden'. Tot nu toe zijn er nog geen grote problemen geweest, maar Sony liet wel weten dat het coronavirus al impact heeft gehad op de release plannen voor zowel Final Fantasy 7 Remake als Resident Evil 3 Remake, wat kan betekenen dat PlayStation dezelfde problemen gaat krijgen. Dan is de verlaagde downloadsnelheid niet meer het enige gevolg van de situatie.

Final Fantasy VII Remake8

Laten we hopen dat de releasedatum van de PlayStation 5, die overigens nog niet bekend is gemaakt, niet al teveel naar achteren geplaatst wordt.

BRON GamesRadar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?