Sony toont Gran Turismo Sport speelbaar in 8K en 120 FPS

Geplaatst: 28 november 2018 17:35
Aangepast: 28 november 2018 17:55

Gran Turismo Sport is speelbaar getoond in 8K en in 120 FPS op een Crystal LED Display System-scherm (CLEDIS) tijdens het evenement InterBEE 2018 in Tokyo. De getoonde beelden zien er indrukwekkend uit.

Sony was tijdens het evenement InterBee (International Broadcast Equipment Exhibition) aanwezig. Dit evenement in Tokyo is er een waar de nieuwste consumenten elektronica getoond worden. De CLEDIS (Crystal LED Display System) is een nieuw beeldscherm van ongeveer 440 inch (11 meter breed), met een kijkhoek van 180 graden. De CLEDIS ondersteund 8K video en 120 fps. De demobeelden waren van Gran Turismo Sport en kun je hieronder bekijken.

De grote baas van ontwikkelaar Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, heeft eerder al laten weten dat Gran Turismo Sport met de huidige game-engine in 8K kon worden gespeeld. En dit werd maar eens duidelijk zichtbaar. De gameplaybeelden die werden getoond tijdens het event zien er oogverblindend mooi uit. Gaat de nieuwe generatie PlayStation dadelijk 8K ondersteunen in 120 FPS? De toekomst zal het uitwijzen.

Gran Turismo Sport verscheen vorig jaar op 18 oktober, exclusief voor de PlayStation 4.

Bron: GTPlanet
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo Sport

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

18 oktober 2017

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord