Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Heavy Rain

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen Pc, PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre Actie, Avonturen, Interactieve Film
  • Gameliner score

Sony toont gameplaybeelden Heavy Rain

Zojuist heeft Sony tijdens de persconferentie op de Games Convention de eerste in-game beelden laten zien van Heavy Rain. De game werd in 2006 tijdens de E3 al aangekondigd en verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

Heavy Rain werd door David Cage, van ontwikkelaar Quantic Dreams, getoond. Heavy Rain zal een volwassen verhaal krijgen, waarbij emoties de hoofdrol spelen. Je bepaalt zelf hoe je het verhaal gaat spelen, waarbij jou keuze van essentieel belang is in deze game. De game moet qua besturing toegankelijk worden, aldus Cage.

De game gaat ergens in 2009 verschijnen. Houd voor meer informatie Gameliner in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?