Sony stuurt 35 mensen de laan uit

Sony Online Entertainment heeft per direct 35 mensen de deur gewezen, wat gelijk is aan 4% van het totaal aantal werknemers. De reden voor de ontslagen ligt vooral in een andere en betere structuur die het bedrijf heeft aangenomen.

Volgens Scott Gulbransen van SOE is de groei op bepaalde gebieden de reden van de ontslagen:

In a move to better align the company's resources against areas of growth that meet consumer demand in today's online market as well as improve operational efficiency, Sony Online Entertainment has eliminated just over 4% of its full-time workforce, equaling 35 people.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?