Sony stelt PlayStation 5 onthulling uit

Sony heeft laten weten dat het PlayStation 5 onthullingsevenement uitgesteld is. Dit is naar aanleiding van de protesten voor de Black Lives Matter-beweging.

Via het Twitterkanaal van PlayStation is zojuist bekendgemaakt dat het evenement waar de PlayStation 5 aanstaande donderdag onthuld zou worden, is uitgesteld. Dit is in reactie op de protesten en rellen die momenteel vooral in de Verenigde Staten aan de gang zijn vanwege de recentelijke moord op George Floyd. Als je het nog niet hebt meegekregen: George Floyd werd door het toedoen van een politieagent in Minneapolis onterecht vermoord. De beelden van dit politiegeweld aangedreven door systematisch racisme gingen al snel de hele wereld over. Sony vindt daarom dat het niet de goede tijd is om de PlayStation 5 te onthullen. Ze willen dat de aandacht gevestigd blijft op momenteel belangrijkere zaken, ook al is het een evenement waar veel gamers zich al lang op verheugen.

Wanneer het evenement wel plaatsvindt, is nog niet bekend.

BRON PlayStation

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?