Sony spreekt over zijn concurrenten

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het jaar begint pas net en het moddergooien is al begonnen. Dit keer beweert Sony dat de Xbox 360 Arcade versie van 150 euro eigenlijk niet zo goedkoop is als mensen denken. Sony zegt zelfs dat de PlayStation 3 goedkoper is!

Als je een PlayStation 3 koopt krijg je namelijk een PlayStation 3, een oplaadbare controller, een harde schijf, mogelijkheid tot WiFi verbinding, een HDMI output en een Blu-Ray disc drive. Als je een Xbox 360 Arcade koopt moet je deze onderdelen er nog wel bijkopen, mits je dat zou willen. Dat kost voor de oplaadbare batterij 19 euro,de harde schijf 70 euro en de draadloze ontvanger 45 euro. Dan heb je niet eens de HDMI output en ook niet de Blu-Ray disc drive. Daarom zou de PlayStation 3 uiteindelijk goedkoper zijn.

Sony vergeet hierbij wel dat mensen dit soms niet hoeven. Hun memorystick is groot genoeg of ze hebben al bekabeld internet door het huis. Ook de Wii werd in vergelijking genomen. Deze heeft geen harde schijf, Blu-Ray disc, HDMI output, oplaadbare controllers en de online mogelijkheden zijn beperkt.

Lees meer