Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Sony richt PlayStation filmstudio op

Sony is goed bezig in de wereld van games, maar is niet van plan het daarbij te laten. Het bedrijf heeft een nieuwe studio geopend; PlayStation Productions. Deze filmstudio moet zich gaan richten op het verfilmen van PlayStation-games.

PlayStation Productions komt onder leiding van Azad Qizilbash, die zich op zijn beurt weer moet verantwoorden bij Shawn Layden van Sony Worldwide Studios. In een interview met Hollywood Reporter geeft Layden aan dat Sony het maken van de films niet wil uitbesteden. Vooral omdat zij door het ontwikkelen van de games die verfilmd gaan worden ook precies weten hoe de film moet worden en wat de fans graag van Sony zien. Met een keuze uit meer dan honderd games uit de PlayStation-catalogus hebben ze in ieder geval meer dan genoeg om uit te kiezen.

Sony PlayStation

Wat het openen van PlayStation Productions voor invloed gaat hebben op de ontwikkeling van de Uncharted-film is nog niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?