Sony registreert domein voor inFamous 2

Het was even onduidelijk of er een vervolg zou komen op inFamous, maar nadat enkele stem acteurs wat hadden onthult en er vacatures open stonden bij Sucker Punch, is er nu ook een domein voor inFamous 2 geregistreerd.

De kans is groot dat de game pas word onthuld op de E3. Hier werd het eerste deel ook aangekondigd in 2007, maar uiteindelijk verscheen de game pas in 2009.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?