Check hier alle PlayStation State of Play content

Sony reageert op uitspraak Activision

Al eerder kon je lezen over de zeer opmerkelijke opmerking van Activision. Sony heeft inmiddels een reactie laten weten, al is deze niet veelzeggend. De reactie van Sony was :

We respecteren de meningen van onze third-parties ontwikkelaars en ze hebben natuurlijk gewoon het recht om hun mening te geven. Maar wij zullen niet reageren op dit verhaal van Activision.

Misschien wel zo wijs van Sony om er niet specifiek op in te gaan, daar het dreigement van Activision ook niet echt netjes is. Michael Pachter, een analist van het bedrijf Wedbush Morgan, zegt dat Activision enkel bluft en dat niemand zich zorgen hoeft te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?