Sony PlayStation ook dit jaar niet aanwezig op E3

Sony PlayStation heeft bekendgemaakt ook dit jaar niet aanwezig te zijn tijdens de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles. Dit maakt dat het Japanse bedrijf voor de tweede keer op rij de E3-beurs skipt.

Vorig jaar schitterde PlayStation ook al door afwezigheid tijdens één van de grootste gamebeurzen ter wereld, maar dit jaar is het extra opvallend. Eind dit jaar brengt Sony namelijk de PlayStation 5 op de markt en dus zou je denken dat ze alles aangrijpen om deze onder de aandacht te brengen. Toch heeft Sony besloten niet aanwezig te zijn op de E3. De reden hiervoor is dat Sony zich niet helemaal kan vinden in de visie van organisator ESA. In plaats van de E3 laat Sony zich naar eigen zeggen dit jaar wel zien op honderden andere evenementen die zich richten op de gamers.

Dualshock 4 Controller

Ondertussen is het ook nog wachten op de officiële onthulling van de PlayStation 5. De kans is groot dat PlayStation deze bekendmaking bij het grote publiek zelf gaat organiseren, zoals ze dat destijds ook met de PlayStation 4 hebben gedaan. Tijdens CES begin deze maand is wel alvast het logo van de PlayStation 5 onthuld. De PlayStation 5 komt eind dit jaar uit.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?