Sony organiseert persevent

Sony Computer Entertainment Europa organiseert op dinsdag 6 mei een Europese persbijeenkomst. Over de inhoud wil Sony nog niets kwijt.

Verwacht wordt dat Sony meer duidelijkheid gaat geven over de lancering van het Europese Home platform. Ook wordt gehoopt op nieuws over de nieuwe Metal Gear Solid en andere aankomende titels.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?