Sony ook met 'iets groots' op de E3

Nintendo liet al weten iets groots bekend te zullen maken op de E3. Nu heeft ook Sony laten weten iets spannends in petto te hebben voor de gamers.

Waar de aankondiging mee te maken zal hebben is niet bekend. Wat Sony erover kwijt wilde, was dat de aankondiging de PlayStation 3 goed zal doen tijdens de kerstperiode. Geruchten doen de ronde dat de aankondiging te maken zal hebben met Home, een God of War-titel of Killzone 2.

Na deze aankondiging lijkt het nu alleen nog maar wachten tot ook Microsoft claimt belangrijke informatie te zullen gaan delen op de E3, zodat we vervolgens kunnen blijven speculeren tot aan de E3. Tot die tijd blijft Gameliner je natuurlijk op de hoogte houden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?