Sony ontkent vermindering productie PlayStation 5

Sony ontkent het verslag van Bloomberg waarin gesteld werd dat Sony de productie van de PlayStation 5 moest verminderen. Je hoeft dus niet mis te grijpen in de winkel wanneer de console waarschijnlijk rond de feestdagen wordt uitgebracht.

Bloomberg maakte vandaag in een verslag bekend dat Sony de productie van de PlayStation 5 moest verminderen met maar liefst vier miljoen exemplaren. Dit zou komen door een probleem in de productie van chips voor de PlayStation 5. Sony heeft in een statement aan GamesIndustry.biz verklaart dat dit niet het geval is en ontkent zodoende het verslag van Bloomberg. Ze geven aan dat ze het aantal PlayStation 5-consoles dat uiteindelijk geproduceerd wordt niet hebben aangepast sinds ze zijn gestart met de massaproductie ervan. Sony heeft zelfs zestig vluchten geboekt om via vliegtuigen de next-gen console aan verkooppunten te leveren om aan de verwachte hoge vraag te voldoen. Deze methode is namelijk sneller, maar duurder, dan leveren via schepen. Zoals het er nu voor staat, zijn er dus straks genoeg Playstation 5-consoles voor iedereen.

Het is nog onbekend wanneer de PlayStation 5 wordt uitgebracht en hoeveel die gaat kosten. Morgen vindt er een PlayStation 5 showcase plaats, dus check dan vooral Gameliner voor het laaste nieuws omtrent de aankomende next-gen console.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?