Sony niet aanwezig op E3 2019

Geheel onverwacht heeft Sony aangegeven niet aanwezig te zijn op aankomend E3 in 2019. Als hoofdzakelijke reden geeft het bedrijf aan dat het uitkijkt naar andere mogelijkheden om zich te profileren.

Sony is misschien wel de afgelopen jaren ieder jaar de sterkste speler geweest op E3 en toch heeft men besloten niet mee te doen in 2019. Wat men dan wel gaat doen, is niet duidelijk. Wellicht komt de PlayStation Experience terug. Of, betekent dit dat ze het grootste nieuws volledig exclusief willen houden voor een eigen evenement? Oftewel, is een PlayStation 5 aankondiging nabij?

Sony PlayStation

Wat denken jullie? Koren op de molen voor de rest of gaat er een mokerslag komen voor E3?

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?