Sony naar school

Sony heeft aangekondigd dat ze met hun Sony PlayStation Education project, de PlayStation devkit (development kit) beschikbaar gaan stellen voor Amerikaanse universiteiten. Deze devkits worden ook gebruikt door professionele gameontwikkelaars voor de PS2 en de PSP. Hiermee wil Sony leerlingen meer informatie en inzicht geven over hoe een game wordt ontwikkeld voor de consoles en hopen zo toekomstige gameontwikkelaars te creëren.

Het aanvragen van een devkit vergt enige moeite, alleen de leraar van een universiteit kan een kit aanvragen en zal ook de nodige papieren moeten tekenen. In Amerika kunnen de devkits van zowel de PS2 als de PSP aangevraagd worden, hier in Europa nu alleen de PSP versie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?