Check al onze gamescom content hier!

Sony legt MotorStorm 3.com vast

Sony kwam drie jaar geleden met de offroad racegame, MotorStorm voor de PlayStation 3. In 2008 deed Sony het met MotorStorm: Pacific Rift dunnetjes over. Inmiddels heeft de game een uitstapje gemaakt naar de Sony PSP en PlayStation 2.

Zojuist heeft Sony het domeinnaam MotorStorm3.com geregistreerd. De game gaat duidelijk naar de PlayStation 3 komen, gezien het cijfer drie in het domeinnaam. We gaan mogelijk op de E3 van dit jaar meer van deze game te zien krijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?