Sony laat motion-capture proces van The Last of Us zien

The Last of Us kwam gisteren al in beeld met een interessante trailer. Mocht je weer willen zien, dan heb je geluk. Sony heeft de sfeerovergoten muziekvideo van woensdag aangevuld met motion-capture opnames.

Twee video's zijn online verschenen. In de eerste video zie je hoe het werk achter de schermen zich vertaalt naar de daadwerkelijke game. In de tweede zien we alleen de motion-capture opnames zelf. Deze is hierdoor niet direct saai, aangezien het acteerwerk zelf al veel belooft.

Ontwikkelaar Naughty Dog paste motion-capture technieken al eerder effectief toe. De Uncharted-reeks steunde er namelijk al hevig op. Of het resultaat ditmaal net zo goed is weten we wanneer The Last of Us eind dit jaar op de PlayStation 3 verschijnt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?