Sony krijgt 18,5 miljoen dollar boete

Twee jaar geleden heeft Agere Systems Sony aangeklaagd omdat men patentbreuk had gepleegd. Sony heeft nu de functie op menig apparaat o.a de PSP, om muziek op te slaan in het geheugen van een apparaat. Hiervoor krijgt men een slordige boete van 18,5 miljoen dollar.

Agere Systems zou al zo'n tien anderen zaken hebben lopen tegen Sony. Maar nu eindelijk blijkt de rechtbank uit Texas, Sony schuldig te achten. Volgens de rechtbank zou Sony met vol verstand inbreuk hebben gemaakt op het patent van Agere Systems.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?