Sony kondigt State of Play livestream aan

Geplaatst:
Aangepast: 22 maart 2019 19:12

Sony heeft State of Play aangekondigd. Deze livestream is het best te vergelijken met Inside Xbox en Nintendo Direct van de concurrenten en is bedoeld om aankondigingen te doen en games te bespreken.

Sony Computer Entertainment maakte eerder al bekend niet aanwezig te zijn op de E3 2019 en andere middelen aan te grijpen om nieuws en onthullingen richting de fans te communiceren. State of Play kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Nintendo heeft met diens Nintendo Direct een prima communicatiemiddel voor het aankondigen van nieuwe games en content. Xbox pakt het met Inside Xbox op dat vlak iets minder groots aan. Volgens de tweet van Sony is State of Play bedoeld voor de aankondigingen rondom PlayStation 4 en VR-games en updates.

De eerste State of Play wordt gehouden op 25 maart om 22:00 uur aanstaande. Welke games er dan aan bod gaan komen heeft Sony niet uit de doeken gedaan.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord