Sony kondigt PlayStation 4 PRO aan

Tijdens de persconferentie heeft Sony de PlayStation 4 Pro aangekondigd.De (werk)titel Neo is bij deze omgedoopt tot PRO, maar veel van de geruchten blijken waar te zijn. De PlayStation 4 PRO is vanaf 10 november verkrijgbaar voor 399 euro. Een verrassend schappelijke prijs.

De PlayStation 4 bevat 4K-resolutie en HDR. Dankzij HDR zijn de kleuren levendiger dan ooit. Als je geen 4K-tv bezit, wees niet getreurd. Ook als je een HD-tv hebt, profiteer je van de grafische upgrade. Daarnaast is er sprake van een geüpgraded GPU en 1TB harde schijf. Verder draaien dezelfde gamedisks op zowel de Slim als de Pro.

Tevens zijn er een aantal titels opgesomd welke profiteren van de 4K-resolutie en HDR, namelijk:

- Spider-Man
- For Honor
- Deus Ex: Mankind Divided
- Rise of the Tomb Raider
- Days Gone
- Watch Dogs 2
- Farpoint
- Horizon Zero Dawn
- Call of Duty: Infinite Warfare
- Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered
- Call of Duty: Black Ops III
- FIFA 17
- Battlefield 1
- Mass Effect Andromeda

Tot slot vermeldde Sony dat alle huidige PlayStation 4's een update krijgen. Dankzij deze update kan iedereen gebruik maken van de HDR-kwaliteiten. Mits je natuurlijk een HDR-scherm hebt.

Ben jij tevreden met de aankondiging van de PlayStation 4 Neo, oftewel, de PlayStation 4 PRO? Laat het ons weten!

BRON Persconferentie Sony

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?