Sony is nog niet uit over de prijs van de PlayStation 5

Langzaamaan sijpelen de details van de nieuwe consoles beetje bij beetje binnen, maar over een prijs wordt zowel door Sony als Microsoft nog niet gerept. Bij Sony zijn ze er voor de PlayStation 5 in ieder geval nog niet over uit.

Een grote troef voor de komende generatie consoles is natuurlijk de verkoopprijs. Als je console goedkoper is dan de concurrent, dan kan dat zomaar mensen over de streep trekken om voor jouw console te kiezen. Alleen Sony zit met het probleem dat een aantal onderdelen van de nieuwe console behoorlijk in de papieren lopen. Dit maakt dat het nog niet zo eenvoudig gaat worden om de PlayStation 5 voor een mooie prijs in de markt te zetten. Waar de PlayStation 4 nog voor ongeveer 400 euro werd aangeboden, zijn de kosten voor Sony voor een PlayStation 5 console zo'n 450 euro. Dat maakt de kans groot dat de verkoopprijs van de komende console tussen de 479 en 499 euro komt te liggen.

PlayStation 54

Voor we het echte antwoord te weten komen moeten we nog even afwachten, maar Sony zit voorlopig nog wel met een dilemma. Sinds kort is wel de website van de PlayStation 5 in de lucht.

BRON Bloomberg

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?