Sony introduceert PlayStation Store voor pc

De pc-versie van de PlayStation Store maakt het mogelijk voor PSP-bezitters om zonder een PS3 content te downloaden. Het wordt zo dus ook mogelijk om PlayStation-klassiekers aan te schaffen zonder tussenkomst van een PlayStation 3.

Tevens zal de PlayStation Store demo's en video's bevatten. Op dit moment zijn de demo's van LocoRoco, Ridge Racer 2 en Xyanide Resurrection vrij te verkrijgen.

De Store vind je hier

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?