Sony Interactive Entertainment krijgt nieuwe directeur

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2019 12:45

Vorig jaar wisselde Sony Corporation al van directeur en dit jaar is de dochteronderneming aan de beurt die verantwoordelijk is voor games. Sony Interactive Entertainment krijgt dit jaar namelijk een nieuwe directeur.

Jim Ryan gaat vanaf 1 april dit jaar de rol van directeur binnen Sony Interactive Entertainment vervullen. Sony maakte het nieuws onlangs bekend via een persbericht. Ryan was al plaatsvervangend directeur van John Kodera, die in 2017 directeur van Sony Interactive Entertainment is geworden. Kodera neemt vanaf april de rol in die Ryan eerst vervulde en gaat zich voornamelijk richten op het netwerk en innovatieve gebruikerservaringen. Jim Ryan is al sinds 1994 werkzaam bij Sony Interactive Entertainment en heeft al meerdere hoge functies binnen het bedrijf mogen bekleden.

Jim Ryan geeft in zijn persverklaring aan dat hij het een grote eer vindt om de rol van directeur binnen het bedrijf te mogen bekleden. Hij is dan ook vastberaden om van PlayStation "the best place to play" te maken.

Bron: Sony Interactive Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord