Check al onze gamescom content hier!

Sony Interactive Entertainment krijgt nieuwe directeur

Vorig jaar wisselde Sony Corporation al van directeur en dit jaar is de dochteronderneming aan de beurt die verantwoordelijk is voor games. Sony Interactive Entertainment krijgt dit jaar namelijk een nieuwe directeur.

Jim Ryan gaat vanaf 1 april dit jaar de rol van directeur binnen Sony Interactive Entertainment vervullen. Sony maakte het nieuws onlangs bekend via een persbericht. Ryan was al plaatsvervangend directeur van John Kodera, die in 2017 directeur van Sony Interactive Entertainment is geworden. Kodera neemt vanaf april de rol in die Ryan eerst vervulde en gaat zich voornamelijk richten op het netwerk en innovatieve gebruikerservaringen. Jim Ryan is al sinds 1994 werkzaam bij Sony Interactive Entertainment en heeft al meerdere hoge functies binnen het bedrijf mogen bekleden.

Jim Ryan nieuwe directeur Sony Interactive Entertainment

Jim Ryan geeft in zijn persverklaring aan dat hij het een grote eer vindt om de rol van directeur binnen het bedrijf te mogen bekleden. Hij is dan ook vastberaden om van PlayStation "the best place to play" te maken.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?