Sony houdt Vita en PS3 store toch open

Geplaatst:
Aangepast: 20 april 2021 09:29

Recent leek het doek te vallen voor een aantal PlayStation stores. Echter heeft Sony besloten de PlayStation Vita en PlayStation 3 stores toch niet te sluiten.

Eind vorige maand maakte Sony bekend dat de stekker uit de PS Vita, PS3 en PSP stores werd gehaald. Nu komt het techbedrijf daar toch weer op terug. Naar eigen zeggen heeft Sony bij nader inzien - lees: na veel kritiek vanuit de community - toch de verkeerde beslissing genomen en dus zijn de plannen gewijzigd. Althans, voor twee van de drie. De PSP store sluit zoals gepland nog altijd haar deuren. Voor PS3 en Vita spelers is er positief nieuws, want Sony heeft nu aangekondigd dat de stores voor deze platformen gewoon geopend blijven. Gamers kunnen dus gewoon games blijven kopen in die twee stores.

2 juli valt het doek voor de PSP store. De stores van PS Vita en PS3 blijven voorlopig dus nog gewoon geopend.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord