Sony heeft meer HD-collecties in de planning

Met de komst van de PlayStation 3's die geen backward compatibility meer hebben is het onmogelijk geworden om oude PS2 games af te spelen op je PS3. Daarom zijn vorige maand de eerste remakes uitgekomen van God of War 1 en 2, gebundeld op één Blu-Ray disc met een HD sausje.

Gisteren liet een lezer van de website Kotaku weten dat hij een enquête had ontvangen van Sony met de vraag wat men van de HD remakes vindt en of de gamers op meer re-makes zitten te wachten. Het zou dus zomaar kunnen dat Sony deze maand met nog meer dan alleen nieuwe games op de E3 verschijnt. De persconferentie van Sony zal dinsdag 15 juni plaatsen vinden om 20:30 Nederlandse tijd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?