Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sony haalt Playstation Now gift cards uit schappen

Het lijkt er steeds meer op dat Sony PlayStation Now een stille dood laat sterven. Na de USA, waar Sony al een tijdje bezig is met het verwijderen van alle Playstation Now gift cards, moet nu ook de UK er aan geloven.

GAME, een grote retailer uit de UK, stuurde volgens Venturebeat eerder deze week naar al hun winkels een bericht uit, met het verzoek alle nog onverkochte gift cards te verwijderen. Een woordvoerder van Sony, wist na de gelekte berichten het volgende aan Jeff Grub te vertellen;

Heel schokkend kunnen we dit nieuws niet noemen. Vorige maand bracht Bloomberg immers naar buiten dat Sony bezig is met een service die gelijkwaardig is aan de Xbox Game Pass Sony bezig is met een service die gelijkwaardig is aan de Xbox Game Pass. Met een codenaam die, hoe kan het ook anders, Spartacus heet, zou Sony frontaal de aanval opzoeken op Xbox' zeer succesvolle service.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?