Sony haalde Driveclub te vroeg offline

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2019 15:45

Sony had afgelopen weekend te kampen met flink wat boze klanten. Sony haalde Driveclub namelijk te vroeg offline.

Driveclub lanceerde in 2014 nadat de game al werd uitgesteld. De game had flink wat opstartproblemen en kreeg in 2016 haar laatste update. In dat jaar werd ook de ontwikkelaar van de game, Evolution Studios, gesloten. In april dit jaar maakte Sony bekend de stekker uit Driveclub te trekken. De game stond gepland om op 31 augustus dit jaar uit de PlayStation Store gehaald te worden. Sony haalde de game en bijbehorende DLC's echter op 30 augustus al offline. Dit resulteerde in flink wat verwarring bij fans een boze berichten naar Sony toe. Velen dachten namelijk de game op de laatste dag nog aan te kunnen schaffen voor een zacht prijsje.

Driveclub en de bijbehorende DLC zijn dus niet meer te verkrijgen in de PlayStation Store. Vanaf 31 maart worden ook de Driveclub servers offline gehaald.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Driveclub

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

8 oktober 2014

Ontwikkelaar

Evolution Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord