Sony: 'geen commentaar', mogelijke MotorStorm 3-game

In februari lieten we jullie al weten dat Sony het domein MotorStorm3.com had geregistreerd. Heel veel informatie kwam er echter daarna niet. Het zal ons dus niets verbazen dat Sony binnenkort nummer drie aankondigt.

Sony wil geen commentaar geven en wanneer er niets is, kan je het ook niet ontkennen, toch?

Een bezoeker op het forum van NeoGaf.com wist echter een foto te maken van zijn CrossMediaBar (XMB), waar een vriend van hem de eerste versie van MotorStorm 3 zag spelen. Hoe betrouwbaar de foto is, moet nog blijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?